SkullCandy hørebøffer til alle!

Fyr op for den fede stil og gode lyd…
Det er svært at forstå at SkullCandy for bare 6 år siden rystede hele den etablere verden af kedelige audio-produkter. Med nytænkende og innovative idéer stoppede de med én en æra af forfærdeligt design og underleden lydkvalitet.

Skullcandys designere er mere passionerede end nogensinde med deres ultimative mål, at kombinere perfektionistisk æstetik med lyd i verdensklasse. Man kommer ingenvegne ved at stå stille!!

Vores store fokus på musikken har givet os det privilegium at lave to eksklusive Limited Edition modeller. I 2008 med hjælp fra Metallica i 2009 med hip-hop legenden Snoop Dogg. Snoop’en har lavet sin helt egen version af Skullcrusher’en. Tjek ”SnoopCrusheren” ud!!

Skullcandy er et super fedt og fresh produkt og er de perfekte hovedtelefoner til os med personlihed og krav. Skullcandy brugere er glade brugere- og vi har rigtig mange glade brugere.

Vi garanterer, at vi yder den bedste service, uanset om du har spørgsmål til et produkt, ønsker bytte eller har et defekt produkt.

Du finder bøfferne på: http://www.allSkullcandy.dk

Dette indlæg blev udgivet i Spørgsmål og svar om høretelefoner og tagget . Bogmærk permalinket.

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 86 bytes) in /home/www/xn--hretelefoner-vjb.dk/wp-includes/cache.php on line 621